Matrix

Az amerikai, világelső fodrászati márka magas minőségű, innovatív termékeket és a legújabb fodrászati trendeket bemutató képzési programot biztosít fodrászai számára. A Matrix hatékony termékeit használó kreatív fodrász társadalom így már világszerte megélheti az "Amerikai Álmot" és válthatja valóra elképzeléseit.

matrix

A Matrix márkát 1980-ban egy fodrászházaspár - Arnie és Sydell Miller alapította. Céljuk egy fodrászok számára egységes termékcsalád kifejlesztése és forgalmazása volt, mely segítségükre lesz üzletük fejlesztésében, valamint tehetségük és kreativitásuk bemutatására szolgáló eszközzé válik. Ma, több, mint húsz évvel később, az eredeti eszmék még mindig élnek, és a Matrix az Egyesült Államok professzionális hajtermékeinek élmezőnyében foglal helyet.

A Matrix megad minden segítséget, amire fodrászként szükséged lehet: a minőségi és elérhető áru termékektől a teljes körű, személyre szabott képzésig, egészen a szalon közvetlen komplex marketingjéig. Ez a márka valóban ért a professzionális fodrászok nyelvén.

A Matrix igen erős az oktatás terén. Segíti a szakembereket, hogy a tudásukra építsenek, és ezt az egyedülálló képzésprogramnak köszönhetően tovább fejlesszék. Az egyik legnagyobb képzőcsapat professzionális hajfestőkkel, stylistokkal és szalontulajdonosokkal működik együtt. Közösen segítenek az álmok valóra váltásában. Nemcsak a szalonba látogató vendégek kinézetét segítenek megváltoztatni, hanem a fodrászok életét is.

A márka hajfestékek, formázó és hajápoló termékek széles választékát kínálja, így például: Biolage, Total Results, Socolor Beauty, Color Sync, Design Pulse és Opti.wave.

A Matrix minden fodrász szakembert arra ösztönöz, hogy a szépség iránti szenvedélyéből egyéni sikert kovácsoljon.