Kérastase

A Kérastase a hajápolás területén a luxus legmagasabb szintjét képviseli, ezzel mintegy új sztenderdet állítva a professzionális hajápolók piacán. Termékei kizárólag a legkiválóbb szalonokban elérhetőek, ahol a hajápolást minden esetben egy precíz diagnózis előzi meg, és a teljes fodrászati kezelés valódi élménnyé válik.

Kerastase

Manapság a nőknek már nagyobb elvárásaik vannak a szolgáltatások minőségével kapcsolatban. Minden igényüket kielégítő luxusra vágynak, ez pedig sokuk számára egyet jelent a Kérastase fodrászszalonokban igénybe vehető rituálékkal. A Kérastase rituálék nemcsak egyszerű hajápolást, hanem relaxáló élményt biztosítanak, melyek középpontjában a vendég áll. Egy Kérastase szalonba járó hölgynek haja ápoltsága rendkívül fontos, mivel ez hatással van a teljes kinézetére és közérzetére. A Kérastase egyszerre klasszikus és modern, merész, de nem provokatív, vonzó, de nem elérhetetlen.

Az 1964-ben alakult Kérastase, egy prémium, luxus hajápoló márka, termékei egyet jelentenek az egyedi, avantgárd összetételekkel, innovatív összetevőkkel. A L'Oréal Recherche Avancée laboratóriumai a legfrissebb fejlesztéseiket a Kérastase márka szolgálatába állítják a haj és fejbőrproblémák hatékony megoldása érdekében. A különböző hajtípusokra kifejlesztett termékcsaládjainak és a személyre szabott tanácsadásnak köszönhetően, a haj azonnali átalakulását tapasztalhatja meg a vendég.

A legexkluzívabb szalonokban kapható Kérastase termékek ereje a fodrászok szakértelmében rejlik. A Kérastase tanácsadó fodrász személyre szabott hajápolási programokat ajánl vendégeinek és mindemellett egyedülálló relaxációs élménnyé varázsolja a hajápolást. A termékek kizárólag Kérastase tanácsadó fodrászoknál érhetőek el.

Kérastase márka hisz abban, hogy minden nő egyedi és különleges. A különböző hajtípusokra kifejlesztett hat termékcsaládnak köszönhetően minden nő Kérastase tanácsadó fodrásznak kifejlesztett, személyre szabott hajápolási programban részesül.