Yves Saint Laurent Beauté

Az Yves Saint Laurent Beauté a lázadó párizsi couture márka smink, illat és bőrápolási szegmensét foglalja magába. Megalkuvás nélkül. A te szabályaid. Most.

ysl2019

Az Yves Saint Laurent illatok története sikerekkel van kikövezve. A „Y” több mint 50 évvel ezelőtti, 1964-es létrehozása óta az YSL Beauté igazi szociológiai mérföldköveket állít fel az illatérzékelés terén. Tökéletesen ábrázolja a társadalmi vetületet Monsieur Yves Saint Laurent képe, aki az első, férfiaknak szánt illat, a Pour Homme 1971-es kampányában meztelenül pózolt. Ma már a márka számos illata kihagyhatatlan etalonná vált. Ilyen a férfiak számára a L'Homme, a La Nuit de L'Homme, a nők számára pedig az Opium, a Black Opium, a Paris és a Mon Paris.

Az egyik leghíresebb sminkmester, Tom Pecheux újonnan kinevezett nemzetközi Beauty Director által ihletett, előkelő csomagolásba rejtett sminktermékek csúcstechnológiát kínálnak. Az YSL Beauté sminkikonok közé tartoznak a következők: Touche Éclat, Mascara Volume Effet Faux Cils szempillaspirál, Rouge Pur Couture ajakrúzs és Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres ajaklakk.

A bőrápoló termékek a legkorszerűbb technológiát egyesítik a ragyogással és az egyedülállóan érzéki élménnyel. A smink szerelmeseinek szóló, úttörő Top Secrets bőrápoló termékcsalád a szépség egyszerű képletét nyújtja: bőrápolás + smink = sminkelés előtti és utáni megoldások többfunkciós elegye minden bőrtípus számára. A márka bőrápoló szegmense ma a minőségi bőrápolás területét hódítja meg Or Rouge kollekciójával, amely a glikobiológia tudományát és a magas koncentrációban glikánokat tartalmazó értékes összetevőt, a sáfrány bibéjét egyesíti.