Lancôme

A jövőbe tekintő Armand Petitjean, a francia elegancia és a nők szerelmese által 1935-ben alapított Lancôme, a nők számára a nagybetűs márka. Ma még jobban, mint valaha, a márka legfontosabb génjeit az ultranőiesség, az érzelmek, az életöröm és szépség határozza meg. Szellemiségének gyönyörű és optimista küldetése: a nők életének szebbé tétele.

Lancôme

78 éves sikertörténete alatt a Lancôme a női kozmetikai luxuspiac első számú márkájává vált, több mint 130 országban kínál egyedülálló és nélkülözhetetlen bőrápolási- és sminktermékeket, valamint parfümöket.
A Lancôme a pozitív szépségről is szól. A márka karizmatikus és saját életüket beteljesítő, de mindenekfelett érzelmes nőket választott magának nagyköveteként. Julia Roberts-től Kate Winslet-ig, Penélope Cruz-tól Emma Watson-ig mind gyönyörű ikonok, akik szeretik az életet, akik tele vannak energiával és tehetséggel; olyan ikonok, akikkel minden nő azonosulni tud. A ragyogó, magabiztos és egyetemes szépséget testesítik meg, miközben modernek és a földön járnak.

A Lancôme úttörő márka, amely megelőzi korát és a jövőbe tekint. Egy olyan márka, amely a kozmetika jövőjét írja: a Nutrixtől a Visionnaire-en át a Génifique-ig, a L'Absolu Rouge-tól a Teint Miracle-ig és a Trésortól a La vie est belle-ig, a Lancôme sikeresen ötvözi a tudományos szakértelmet és a nők igényeinek ösztönös megértését.

A Lancôme legnépszerűbb termékei a bőrápolás terén: Visionnaire, Génifique, Absolue, Rénergie; a sminktermékeknél: Hypnôse Star, Hypnôse Doll Eyes, Hypnôse, L'Absolu Rouge, Rouge in Love, Teint Miracle, Teint Idole Ultra 24h; az illatoknál: La vie est belle, Trésor, Ô, Hypnôse.