Diesel

A Diesel életérzés a sikeres élet felé haladást jelenti egy pozitív és örömteli közösségben, amely a saját szabályai szerint él. Több, mint egy márka, egy modern életmód, a kifinomultság, a provokáció és a humor ötvözete.

diesel 2018

A Diesel a divatipar legendája, úttörő a farmer és a hétköznapi viselet világában. A gyökereivel soha sem szakító Diesel az irányzatokat meghaladó, de mégis előttük járó, ikonikus életmódmárkává nőtte ki magát a világon. Rendkívüli fejlődése ellenére a vállalat filozófiája ma is ugyanaz, mint 1978-ban, amikor Renzo Rosso megálmodta a Dieselt olyan márkaként, amely kiáll a szenvedély, az egyéniség és az önkifejezés mellett. A Diesel továbbra is utat tör magának. Folyamatos küldetése az, hogy nem elégszik meg a kialakult helyzettel, új elképzelésekkel kísérletezik, innovatív és provokatív.

A Diesel illatok a klasszikus parfümjegyeket divattal megspékelve páratlan, sokoldalú illatokat hoznak létre, amelyek színesek, gyakran eredetiek és valódi egyéniséggel rendelkeznek.

A Diesel Only The Brave a Diesel férfiasságot testesíti meg. Óda a bátorsághoz. 
Bátornak lenni annyit jelent, hogy szabadjára engeded a valódi énedet, bárki is legyél. Hogy meghatározod saját értékeidet, és elszántan véded őket. Bátorság az, ha mersz a saját életed hőse lenni. A holnap a bátraké, és csakis a bátraké.