Clarisonic

Gyönyörű bőrt szeretne egész életében? A választás egyértelmű: Clarisonic®. A Clarisonic korszerű, klinikailag bizonyított bőrápolási megoldásokat nyújt, amelyek forradalmasítják a bőrtisztítás világát.

Clarisonic Model

A bőrápolás területén innovatív úttörőként a Clarisonic® bemutatja a Clarisonic Bőrtisztító Rendszert, amely az első „hanghullámon alapuló technológiával működő tisztítórendszer" az egészségesebb, fiatalosabbnak tűnő arcbőrért. A rendszert Seattle-ben, Washington államban egy tudósokból és a Sonicare® mérnökeiből álló csoport hozta létre 2001-ben. A Sonicare-hez hasonlóan, amely emberek millióinak fogápolási szokásait változtatta meg, a Clarisonic® megváltoztatja a bőrápolási rutinunkat. A márka kezdeti küldetése az volt, hogy eltűntesse a pattanásokat a bőr pórusainak alapos tisztításával, ma pedig a szabadalmazott technológiát innovatív ötletekkel ötvözve felrázza a szépségipart.

A Clarisonic® rövid idő leforgása alatt egy olyan arctisztító megoldássá vált, amelyet egyre több szakember, köztük több ezer bőrgyógyász, kozmetikai szalon és spa ajánl és használ. A sok millió lelkes fogyasztó, akik már beépítették a Clarisonic-ot a bőrápolási rutinjukba, a bőrápolási szokások további javítására inspirálják a márkát. A L'Oréalra és a világ legjobb K+F csapatára támaszkodva a Clarisonic® új dimenzióba emeli a szépségipart.