Vichy

A Vichy nagy múltú márka a bőr- és szépségápolásban, termékei gyógyszertárakban kaphatóak. Az 1931-ben, egy orvos által megalkotott Vichy márka életkortól és bőrtípustól függetlenül segít a nőknek szerte a világon a szépségápolásban.

Vichy 2018

Természetétől függetlenül nincs olyan bőr, amelynek ne lehetne elérni ideális szépségét. A Vichy bőrápoló termékei lehetővé teszik még az érzékeny bőrű nők számára is, hogy azonnali és tartós változást érjenek el. A márka szemmel látható és tudományosan bizonyított eredményeket mutat fel. A korszerű hatóanyagokat Vichy termálvízzel egyesíti, amely a bőrnek igazi szépséget adó, egyedi ásványairól és bőrnyugtató, erősítő és regeneráló tulajdonságairól ismert termálvíz. A Vichy egyedülálló szakértelme abban rejlik, hogy ilyen kiemelkedő teljesítményt ér el ultra-finom textúráiban, melyek még az érzékeny bőr számára is alkalmasak.

A legnépszerűbb Vichy márkák a következők: Liftactiv, a gyógyszertárak N°kiemelkedő ránctalanító bőrápolója a Szérum 10, amely már az első csepptől kezdve megújítja a bőrfelszínt. Neovadiol, a gyógyszertárak úttörő kozmetikai termékcsaládja a változókorban lévő nők számára. Tömörséget ad a bőrnek, formálja az arc- és nyakkontúrt. Idealia a fiatalabbnak látszó bőr elérésének új módszerét a bőr minőségének átalakításával éri el. Aqualia Thermal a Vichy termálvíz minden előnyét kihasználva hidratálja és nyugtatja az érzékeny bőrt; Dercos már több, mint 15 éve kínál hajápoló termékeket és szakértő a hajhullás megelőzésében.

A Vichy vezető gyógyszertári márka, több mint 60 ország 90 000 értékesítési pontján kapható. A Vichy készítményeit gyógyszerészek ajánlják és orvosok is javasolják.