La Roche-Posay

A világszerte mintegy 25 000 bőrgyógyász által ajánlott La Roche-Posay az érzékeny bőrűek mindennapjainak javítása érdekében, La Roche Posay városának termálforrás vizével fejleszti ki bőrápoló termékeit.

LRP 2018

Az 1897 óta közhasznú La Roche-Posay termálforrásvíz természetes antioxidáns és páratlan szelénkoncentrációjával nyugtatja és puhítja a bőrt. Klinikailag bizonyított eredményeivel, napjainkban Európa vezető bőrgyógyászati termálközpontjává vált.

A La Roche-Posay több, mint 40 éve működik együtt a bőrgyógyászokkal világszerte azért, hogy az igényeiknek és az elvárásaiknak megfelelő bőrápoló- és sminktermékeket fejlesszen ki.

A La Roche-Posay meghatározó márka a kifejezetten érzékeny bőrre kifejlesztett, minimalista összetételű termékek megalkotásában. A jótékony hatású, aktív hatóanyagokat gondosan választják ki, kiszűrve ezzel a potenciálisan irritáló összetevőket. Az összetételek ezenkívül parabénmentesek, illatanyagmentesek és hipoallergének. A La Roche-Posay termékeit bőrgyógyászok tesztelik atópiás vagy reaktív bőrűeken. Az eredményeket klinikai teszteken és vizsgálatokon keresztül mutatják be.

Az 1995-ben megalapított La Roche-Posay Alapítvány négy kontinensen több, mint 160 ösztöndíjat adományozott bőrgyógyászati kutatásokra. Ezenkívül a márka bőrgyógyászokkal együttműködve több, a bőrrák megelőzésére felhívó és felvilágosító kampányban is elkötelezetten részt vesz.

A legnépszerűbb termékcsoportjai: Lipikar (száraz bőrre), Anthélios (fényvédelem), Effaclar (problémás bőr), Tolériane (érzékeny bőr), Cicaplast.

LA ROCHE POSAY. Megváltoztatja az érzékeny bőr életét.