MIT KÍNÁLUNK

mitkinalunk
mitkinalunk
mitkinalunk
mitkinalunk

Nálunk pályakezdőként is azonnal lehetőséged van bizonyítani; a kezdetektől saját projekteket és önállóságot biztosítunk minden munkavállalónknak. Nálunk a karriered a saját kezedben van, ha szereted a munkádat és örömmel dolgozol a termékeinkkel, érdekel a kozmetikai ipar, szenvedéllyel és egy mosollyal az arcodon jársz reggelente dolgozni, akkor könnyen beilleszkedhetsz és akár nemzetközi lehetőségek is várhatnak rád.

Nálunk az emberek állnak a középpontban, tréningekkel rendszeresen támogatjuk szakmai fejlődésedet. Ha szeretnél egy olyan vállalatnál dolgozni, amely lehetővé teszi, hogy folyamatosan tanulj és új készségeket sajátíts el, akkor nálunk megtalálod, amit keresel.

Fiatalos csapatainkba könnyen beilleszkedhetsz, munkádat vonzó kompenzációs csomaggal,teljesítményedet bónusszal, egész éves munkádat pedig nyereségrészesedéssel honoráljuk. Rendszeresen kaphatsz és adhatsz visszajelzést a munkádról, észrevételeidről, vezetőségünk ajtaja mindig nyitva áll előtted.

Közös bennünk, hogy mindannyian imádjuk a termékeinket, amelyekhez jutányos áron juthatsz hozzá, ha nálunk dolgozol.

Tiszteletben tartjuk a magánéletet, rugalmas munkakörülményeket kínálunk, hogy a legtöbbet hozhasd ki magadból. Ha házasodsz vagy gyermeket vállalsz, mi örülünk a boldogságodnak és támogatunk is! Lojalitásodat szintén ajándékkal jutalmazzuk, ha pedig lebetegednél, évente 3 napot orvosi igazolás nélkül is otthon maradhatsz, bérkiesés nélkül.