KIK VAGYUNK

kikvagyunk
kikvagyunk

A L’Oréalnál semmi sem lehetetlen! Ha elkötelezett vagy, szenvedéllyel végzed a munkád, és hiszel a projektjeid sikerében, bármit megvalósíthatsz! Légy kreatív és munkáddal szebbé varázsolhatod fogyasztóink életét. Minden a nézőpontodon múlik; ha nem félsz tanácsot kérni és tudsz tanulni a saját hibáidból, nálunk gyorsan megtalálhatod az előrevezető utat. Akárhol is tartasz a karrieredben, mindig lehetsz még jobb, tanulhatsz és fejlődhetsz tovább. Ha te is így gondolkodsz, nálunk a helyed!

Mit kell tudnod vállalatunkról?

Magyarországon több mint 100 főt foglalkoztatunk, a hangulat mindig családias, fiatalos és vidám. Nálunk nem kell attól tartanod, hogy elveszel egy hatalmas szervezetben, könnyen találhatod magad egy közös vacsorán valamelyik felsővezetőnkkel, akiktől rengeteget tanulhatsz és feszengened sem kell, bátran elmondhatod a véleményed.

Küldetésünkről, céljainkról, értékeinkről és etikai alapelveinkről  ITT olvashatsz:

 

Egyedülálló nemzetközi portfoliónkban 34 nemzetközi, sokszínű és egymást kiegészítő márka szerepel, amelyek szinte minden disztribúciós csatornán megtalálhatóak: szuper- és hipermarketekben, drogériákban, parfümériákban, gyógyszertárakban és fodrászszalonokban illetve saját márkaboltokban. Fedezd fel a Magyarországon forgalmazott márkáinkat ITT.

 

 

A L’Oréal a 3. legvonzóbb munkáltató a közgazdász-hallgatók körében - Universum 2016

A magyarországi közgazdász hallgatók számára a Google, az Apple, és a L'Oréal volt a legvonzóbb munkaadó 2016-ban. Az Universum Student Research 2016-os közvélemény-kutatásából az is kiderült, hogy a diákok azokat a munkaadókat tartják különösen vonzónak, amelyek szakmai tréningeket és továbbképzést is kínálnak. (http://www.loreal.hu/hírek/hírek/2016/nov/universum-magyarorszag-2016)