ISMERJ MEG BENNÜNKET!

Meet our people
Meet our people

Sokfélék vagyunk itt a L’Oréalnál; fiúk, lányok, gyakornokok, pályakezdők, tapasztalt vezetők, de a célunk közös: eljuttatni a szépséget mindenkihez. Ezt pedig sok szenvedéllyel, kitartással tesszük, és hivatásunk szeretete összeköt bennünket. Persze nem csak a termékeinket és a számokat kedveljük, hanem egymást is, így sokat szórakozunk együtt munkaidőben, és munkaidőn kívül is.

judit

Judit
Area Sales Manager

Találd meg mit szeretsz csinálni és soha többet nem kell dolgoznod, tartja a mondás… Én 11 éve dolgozom a L’Oréalnál, és a mai napig ugyanazzal a szenvedéllyel jövök dolgozni, mint amikor első management trainee-ként a pályafutásomat elkezdtem.
Számomra mindezt az az inspiráló vállalati kultúra tartja fent, ami arra bátorít, hogy ha van egy jó ötleted, akkor azt az ötletet meg lehet valósítani, és az üzletre gyakorolt hatását azonnal meg lehet tapasztalni. Ennél a cégnél valóban megmutathatod, hogy ki vagy, ha két tanácsot megfogadsz: csináld szívvel és értsd, hogy mit csinálsz.
Jelenleg a Fodrászati divízió kereskedelmi csapatát vezetem, előtte 6 évig a marketing, és újabb 3 éven keresztül az oktatási csapat irányítása volt a feladatom, mely kihívások nagyon sokban hozzájárultak ahhoz, hogy több oldalról megértsem ennek a speciális üzletágnak az igényeit és működését. A cég kimondottan figyel a tehetségek felkarolására és folyamatos fejlesztésére mind hazai, mind nemzetközi fronton. Ez is hozzájárult ahhoz hogy az elmúlt éveknek nem csak szakmai sikereket, de örök barátságokat is köszönhetek. 


marton

Márton
Trade Marketing & Key Account Manager

A L’Oréal régóta bátorítja a különböző területek megismerését, illetve az üzletágak közötti mozgást, ezáltal lépést tartva azzal az igénnyel, hogy a fiatalok több területen is kipróbálhassák magukat.
Így volt lehetőségem mélységében megtapasztalni a logisztika világát, majd hozzájárulni a sikerhez a drogériák és hiperek csatornájában, később pedig a patikai disztribúció márkáival is volt alkalmam foglalkozni.
A cég négy üzletága olyan, mint négy különböző bolygó, bár van bennük közös, mindegyiknek megvannak az egyedi kihívásai.

Zsófia
Senior Product Manager

Az egyetem mellett marketing gyakornokként kezdtem el dolgozni a L’Oréalnál. Hatalmas élmény és tapasztalatszerzés volt végre gyakorlatban használni az egyetemen megszerzett elméleti tudást. Nagyon hamar jelentős felelősséget kaptam a feletteseimtől, így a másfél év alatt már egy-egy kategóriáért felelhettem. Ezután Bécsben folytattam a pályafutásomat szintén gyakornokként. Különleges volt egy nyugati ország stratégiáját, lehetőségeit megtapasztalni és belelátni ugyanannak a vállalatnak az osztrák működésébe. Majdnem egy év után lehetőségem volt visszajönni Budapestre, Retail Marketing Manager pozícióba. Minden lány álma sminkekkel dolgozni, így rajongással ugrottam ebbe az új kihívásba. Több száz sminktermék megismerése, együttműködések különböző partnerekkel, sok-sok izgalmas projekt és két év eltelte után egy fantasztikus új lehetőséget kaptam, a NYX Professional Makeup magyarországi Termékmenedzsere lettem. Saját üzletek megnyitásán dolgoztam Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában, és a márkának köszönhetően Los Angelesbe is eljutottam. Hatalmas élmény ebben a dinamikusan fejlődő, rengeteg innovációt bemutató kozmetikai iparágban dolgozni, ami sok-sok lehetőséget és izgalmat tartogat Neked is!