INNOVÁLJ A BRANDSTORMMAL!

brandstorm 2018
brandstorm 2018
brandstorm 2018
brandstorm 2018

A Brandstorm a világ egyik legnagyobb egyetemi hallgatóknak meghirdetett üzleti versenye, már 1992 óta minden évben megszervezésre kerül. 2017-től ráadásul már nem csak a közgazdász hallgatók számára vonzó, hiszen a Brand Challenge mellett már Tech Challenge kategóriában is hozhatod innovatív ötleteidet. A Brandstorm kiváló lehetőség arra, hogy a gyakorlatba is átültesd az egyetemen megszerzett tudást, hogy kibontakoztathasd a tehetséged, és tapasztalt vezetőkkel oszthasd meg ötleteidet.

Let's Brandstorm!

Valósítsd meg ötleteidet. Készíts olyan jelentős dolgokat, amelyek jobbá teszik az életet. Engedd szabadjára kreativitásod üzleti kihívások megoldásával, és hozz jelentős változásokat saját magad és mindenki számára, miközben L'Oréal Executive-októl tanulhatsz.

Tudj meg többet a Brandstormról ITT.

 

Szeretnéd elkezdeni a karriered, vagy épp gyakornoki programot keresel? A Brandstorm remek alkalom, hogy beleláss vállalatunk működésébe, illetve hogy akár Te alkosd meg a jövő marketingstratégiáját vagy tech eszközét!

Néhány Brandstorm játékosnak évekkel ezelőtt annyira megtetszett a L’Oréal világa, hogy azóta is nálunk dolgoznak, néhányan már vezetői pozícióban.


Ismerd meg Evelint, a média-, digital és CMI-igazgatónkat:

Laci a Professzionális Divízióban találta meg a számításait:

Kriszti budapesti gyakornoksága után Prágába költözött, hogy brand managerként folytathassa karrierjét.