HALLGATÓKNAK ÉS FRISS DIPLOMÁSOKNAK

Students and Graduates
Students and Graduates

Egyetemisták számára elérhető a gyakornoki programunk, amelybe rendszeresen keresünk aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákokat 6-12 hónapos időtartamra. Ha érdekel a trade marketing, a kereskedelem, az oktatás vagy a PR, nálunk értékes tapasztalatot szerezhetsz. A gyakornokok nem kávét főznek nálunk, hanem már az első napjuktól kezdve önálló projekteket és felelősséget kapnak, így ha fejest ugranál a mélyvízbe, nálunk megteheted. Ha ügyes vagy, a gyakornoki időtartam lejártával akár nálunk is folytathatod karriered!

Épp most szerezted meg a diplomádat, de nem tudod pontosan, melyik területen képzeled el a jövődet? Vagy több minden érdekel, és nem tudsz dönteni? Ambiciózus vagy, és a prágai központunkban is szívesen dolgoznál? Akkor Management trainee programunk az ideális választás számodra, melynek során a trade marketing, a kategória menedzsment, a kereskedelem de akár a kontrolling területére is betekintést nyerhetsz. A program sikeres elvégzését követően pedig garantált a helyed nálunk! Vágj bele!

Még egyetemre jársz, és kipróbálnád az eddig megszerzett tudást élesben? Akkor a Brandstorm versenyt neked találták ki! Mutasd meg kreativitásodat, találd ki a jövő marketingstratégiáját vagy innovatív tech eszközét! Tudj meg többet a versenyről ITT.