Garnier

A Garnier már több, mint 100 éve állít elő innovatív és többféle szépségápolási igény kielégítésére is alkalmas kozmetikumokat. A Garnier ma már a L’Oréal Csoport 2. legnagyobb márkája, amelyet több mint 64 országban értékesítenek. Mozgatórugója dinamikus szellemében és erős optimizmusában rejlik.

Garnier Model

A (közép-franciaországi) Blois városában, 1904-ben Alfred Amour Garnier által létrehozott márka ma is viseli alapítójának nevét. A Garnier jól ismert nemzetközi leánymárkáin keresztül a szépségápolási termékek széles választékát kínálja.

Az otthoni hajfestésben 1960 óta – a Franciaországban ma is népszerű Belle Colorral – élenjáró Garnier soha nem állt meg az innovációban, jelenleg pedig a főbb feltörekvő piacok két vezető márkájával, a Nutrisse-szal és a Color Naturals-szel terjeszkedik a világban.

A Garnier szoros kapcsolatot épített ki a fogyasztókkal a hajápolás terén, különösen az 1980-as években az Ultra Doux-val – minden generáció számára a puhaság és a természet szimbólumával –, majd az 1990-es években a Fructis-szel.

A bőrápolás igazi szakértőjeként, a Garnier széles termékválasztékot kínál az arcápolóktól a napvédőkig. A Garnier bőrápoló termékei közül több is meghatározóvá vált, például az Ambre Solaire – a vidámságra és napvédelemre koncentráló, nagy múltú márka –, a Garnier testápolók... vagy az ikonikus Garnier BB krém.

Az érzékiséget és a vidámságot folyamatosan kutató Garnier a legjobb tudományos tapasztalatokból merít ihletet, például a természetes összetevők kivonása során.

A Garnier minden eddiginél jobban gondoskodik Rólad olyan innovációkkal, amelyek megkönnyítik a mindennapokat!