Hallgatók és diplomások

Minden évben minden L’Oréal leányvállalat csapatában sok fiatal tehetség van szakmai gyakorlaton. Gyakornoki lehetőségeink valódi szakmai képzések, amivel beindíthatja a karrierjét.

Young professionals at the heart of L’Oréal teams

Young professionals at the heart of L’Oréal teams

Az évente felvett fiatal diplomások csaknem harmada korábbi gyakornok. Szakmai gyakorlataink nyitva állnak a legkülönbözőbb múlttal rendelkező egyetemek, üzleti és műszaki iskolák hallgatói előtt, és lehetőséget biztosítanak, hogy alapos induló munkatapasztalatot szerezzenek valamelyik szakterületünkön: kutatás, műveletek, pénzügy, információs rendszerek, marketing, értékesítés, kommunikáció, digitális és emberi erőforrások.

Három–tizenkét hónapra egy szakemberekből álló csapat teljes jogú, valódi küldetéseken dolgozó és konkrét célkitűzéseket teljesítő tagja lesz, akit aztán ennek alapján értékelnek is. Fejleszti a képességeit, miközben teljes mértékben kibontakoztathatja személyiségét és a képességeit. A szakértelem vagy a képességek mellett olyan fiatal, dinamikus, lelkes és ambiciózus tehetségeket keresünk, akik képesek csak a projekteknek élni, a lelkesedésből sikert tudnak kovácsolni, illetve szépséget és kiválóságot tudnak teremteni. A szakmai gyakorlat a legjobb felkészülés arra is, hogy a jövő egyik üzleti vezetője legyen.