L'Oréal Citizen Day

Citizen day 2017

Citizen day 2017

Citizen day 2017

Citizen day 2017

A L’Oréal meggyőződése, hogy mindenkinek szerepe van, ezért a Citizen Day önkéntes nap alkalmával mozgósítja munkavállalóit.

A L’Oréal munkatársai 2010 óta minden évben egy egész munkanapot szentelnek annak, hogy szakértelmüket és energiájukat társadalmi és környezetvédelmi területen tevékenykedő több száz egyesület szolgálatába állítsák.

A feladat lehet közterületek megtisztítása, jólléti workshopok vagy programok szervezése hátrányos helyzetben lévők számára, idősek vagy hátrányos helyzetűek fogadására szolgáló központok felújítása, vagy segítség nyújtása álláskeresőknek önéletrajzuk megírásában... 

 

Az elmúlt hét év során évről évre egyre több munkatárs vesz részt a programon; 2016-ban a 28 000 önkéntes munkatársnak köszönhetően a L’Oréal Citizen Day 70 országban 515 non-profit szervezetet támogatott.

 

Magyarországon az első önkéntes napra a nemzetközi kezdeményezéssel egy időben került sor. Az évek folyamán segítettünk már anya- és gyermekotthonoknak, daganatos gyermekeknek, valamint halmozottan fogyatékos felnőtteknek és gyerekeknek. Munkavállalóink minden évben két program közül választhatnak, ahol a dolgozóknak lehetősége van önkéntes alapon csatlakozni különféle jótékonysági kezdeményezésekhez: legyen az kertépítés egy alapítványnál vagy élmény programok hátrányos helyzetű vagy beteg gyermekekkel.