Küldetésünk

Mission 2018 ok
Mission 2018 ok

Már több mint egy évszázada csakis egy dolognak szenteljük az energiánkat és a tudásunkat: ez pedig a szépség. Ez egy gazdag jelentéstartalommal bíró üzlet, mivel mindenki számára lehetővé teszi, hogy kifejezhesse személyiségét, önbizalomra tegyen szert és nyitott legyen mások iránt.
A szépség egy nyelv.

A L’Oréal azt a célt tűzte ki, hogy a világon minden nőnek és férfinak a kozmetikai innováció legjavát kínálja a minőség, a hatékonyság és a biztonság tekintetében. Úgy, hogy az egész világon kielégítse a szépséggel kapcsolatos végtelenül sokszínű igényeket és vágyakat.
A szépség egyetemes.

Amióta egy kutató megalapította, a Csoport folyamatosan a tudomány határait feszegeti. Kiváló kutatási részlegének köszönhetően, folyamatosan új területeket aknáz ki, és a jövő termékeit találja fel, miközben a világ szépségápolási szokásaiból is ihletet merít.
A szépség tudomány..

A jólétet segítő termékekhez biztosít hozzáférést, mozgósítja innovációs erősségeit, hogy megóvja bolygónk szépségét, illetve támogassa a helyi közösségeket. Ezek komoly kihívások, amelyek inspirációs és kreatív források a L’Oréal számára.
A szépség elkötelezettség.

Csapatainak sokszínűségére, továbbá márkaportfóliójának gazdagságára és egymást kiegészítő jellegére építve a szépség egyetemesítése lett a L’Oréal következő évekre szóló projektje.
L’Oréal, szépséget kínál mindenki számára.