A L’Oréal szellemisége

A L’Oréal szellemisége meghatározza az etikus és felelősségteljes cselekvés vonatkozásában a L’Oréal, a felsővezetés és a valamennyi munkavállaló által vállalt kötelezettségeket.

The L'Oréal Spirit of Ethics Logo
The L'Oréal Spirit of Ethics Logo

A L’Oréal-nál úgy gondoljuk, hogy mindenki szépségre vágyik. Küldetésünk, hogy segítsünk a férfiaknak és a nőknek az egész világon, hogy valóra válthassák ezt a vágyat, és maradéktalanul kifejezésre juttathassák egyéniségüket. Ettől lesz értelme és értéke a vállalkozásunknak, illetve munkavállalóink munkahelyi életének. Büszkék vagyunk a munkánkra.

VÁLLALKOZÁSKÉNT


A vezető szerepre irányuló stratégiánk alapja az, hogy folyamatos befektetéseket hajtunk végre a tudományos kutatások és fejlesztések területén. Ennek köszönhetően márkáink olyan termékeket tudnak kínálni, amelyek innovatívak, rendkívül hatékonyak, praktikusak és kellemes a használatuk, emellett pedig a legszigorúbb minőségi és biztonsági előírások szerint készülnek. A kiválóságra törekszünk, ezért folyamatosan teszteljük saját magunkat és a módszereinket is. Nagy értéknek tekintjük a tisztességet és az egyértelműséget: fogyasztói hirdetéseink igazolt teljesítményen és tudományos adatokon alapulnak. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy vásárlóinkkal és beszállítóinkkal szilárd és tartós, a bizalomra és a kölcsönös előnyökre épülő kapcsolatokat alakítsunk ki. Tisztességesen folytatjuk üzleti tevékenységünket: tiszteletben tartjuk azon országok törvényeit, ahol működünk, és tartjuk magunkat a helyes vállalatirányítási módszerekhez. Magas színvonalú a könyvelésünk és a jelentéseink, és támogatjuk a korrupció elleni küzdelmet. Hosszú távú, fenntartható tulajdonosi értéket biztosítunk azáltal, hogy a lehető leghatékonyabban használjuk a vállalat értékeit.

MUNKAADÓKÉNT


Az a célunk, hogy nagyszerű munkahellyé tegyük a L’ORÉAL-t. Tudjuk, hogy munkavállalóink jelentik a legnagyobb értéket, ezért megilleti őket a biztonságos és egészséges munkakörnyezet: olyan, ahol elismerik az egyéni tehetséget és az érdemet, értékelik a sokszínűséget, tiszteletben tartják a személyiségi jogokat, valamint a munka és magánélet közötti egyensúlyt is. Hiszünk abban, hogy ösztönző környezetet, izgalmas egyéni lehetőségeket és esélyt kell biztosítani a munkavállalóinknak ahhoz, hogy változtathassanak. A nyílt, bátor, nagylelkű és tiszteletteljes légkört ösztönözzük annak érdekében, hogy munkavállalóink nyugodtan előállhassanak kérdéseikkel, ötleteikkel és aggályaikkal.

FELELŐS VÁLLALATI POLGÁRKÉNT


Kivesszük a részünket egy szép és igazságos világ megteremtésében. Odafigyelünk a természetes környezetre – így például a biológiai sokféleségre – gyakorolt hatásunkra, és folyamatosan arra törekszünk, hogy csökkentsük azt. Feltett szándékunk, hogy a ma kedvéért nem áldozzuk fel a holnapot. Pozitív szerepet játszunk azokban az országokban és közösségekben, ahol jelen vagyunk. Tiszteljük a helyi kultúrákat és a kényes témákat. Elkötelezettek vagyunk az emberi jogok tiszteletben tartása mellett. Szeretnénk elősegíteni a gyermekek munkahelyi kizsákmányolásának és a kényszermunka alkalmazásának megszüntetését. Véget szeretnénk vetni szakmánkban az állatkísérleteknek, ezért részt veszünk alternatív módszerek kidolgozásában és elfogadtatásában. Tevékenyen kutatjuk és támogatjuk azokat az üzleti partnereket, akik osztoznak értékeinkben és etikai kötelezettségvállalásainkban.