A L’ORÉAL Magyarországon

A szépségápolásban világvezető L’Oréal ma 130 országban van jelen. Csoportunk minden kontinensen olyan termékeket alkot és fejleszt, melyek alkalmazkodnak a fogyasztók végtelen sokszínűségéhez. Fedezze fel országigazgatónkkal a L’Oréal Magyarországot.

Üdvözli Önt a L'Oréal Magyarország
Üdvözli Önt a L'Oréal Magyarország

Az 1909-ben Párizsban alapított L’Oréal a világ vezető szépségápolási vállalata. A L’Oréal Magyarországot 1994-ben alapították és azóta a kozmetikai piac kulcsszereplőjévé vált.
Magyar nők milliói használják termékeinket, melyek olyan márkákhoz tartoznak mint például a L’Oréal Paris, a Garnier, a Maybelline, a Giorgio Armani Cosmetics, az Yves Saint Laurent, a Biotherm, a Lancôme, a L’Oréal Professionnel, a Kérastase, a Vichy és még sorolhatnánk. Termékeink megtalálhatóak a legtöbb szupermarketben, drogériában, parfümériában, gyógyszertárban és fodrász szalonban.

Közel 100 alkalmazottat foglalkoztatunk Magyarországon, különböző pozíciókban és feladatkörökben, beleértve a kereskedelmet, a marketinget és a logisztikát. Minden évben számos gyakornoki és management trainee pozíciót kínálunk egyetemistáknak és diplomásoknak, akik közül sokan hosszú és sikeres karriert építenek fel a L’Oréalnál Magyarországon és szerte a világon.

Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarországon évről évre a legvonzóbb munkáltatók között szereplünk. A magyar diákok számára nagy kihívást jelent üzleti játékokat kínálunk, mint például a L’Oréal Reveal, vagy a L’Oréal Brandstorm, melyek során a diákok megtapasztalhatják a L’Oréal kultúráját és üzleti modelljét.

Weboldalunkon rengeteg információt talál a L’Oréalról, a fenntartható növekedés iránti elkötelezettségünktől a közösségek támogatásáig, kiemelve a L’Oréal-UNESCO A Nőkért és a Tudományért Ösztöndíjat, valamint szolidaritási programunkat, a Citizen Day-t, mely során kollégáink a helyi közösségeket segítik.

Köszönjük a L’Oréal Magyarország iránti érdeklodését.

Tomáš Hruška
Országigazgató