Giorgio Armani

Az haute couture-től a designer divatig, a konfekciótól a luxusig, a Giorgio Armani márka mindenekelőtt névjegy, amely egybeforrt a kivételes alapanyagokból készült alapdarabok megalkotásával és azzal a meggyőződéssel, hogy a szépség és a praktikum kiegészítik egymást.

GAC 2018

A Giorgio Armani illatok mindegyike egyszerű illatkoncepcióra épül, amely értékes alapanyagok és a legtehetségesebb „orrok" kreativitásán keresztül teljesedik ki. Néhány illat a természetet ünnepli, ilyen például a férfi illatok terén oly sikeres, mítikus Acqua di Gió és ennek női változata, az Acqua di Gioia, valamint a női és féfi változatban is elérhető Code illatok, amelyek a csábítást ünnepelik.

Az aprólékos gonddal kifejlesztett Giorgio Armani sminktermékek, amelyek világszerte széles körben elismertek a sminkmesterek körében, folyamatosan megújulva a színek és textúrák tökéletes ismeretét közvetítik. Csak egy terültetet említve, az utánozhatatlan Face Fabric alapozók, vagy a forradalmi Maestro make-upok különleges helyet foglalnak el az alapozók világában. Bőrápolói, a Luminesssenctől a Regenessence-ig innovatív tudományos eredmények felhasználásával közvetítik a márka minőségét. A make-up különösen személyre szabott víziója: szigorú, könnyen használható, művészi meglátású - amely a még jobb otthoni szépségápolás kulcsa.

MÁRKÁK

Luxus Divízió

A Luxus Divízió termékei a kiemelt parfümériákban és saját márkaüzletekben kaphatóak.