Diesel

Diesel illatot viselni olyan, mint egy pozitív és vibráló közösség tagjának lenni, amely a saját szabályai szerint él. Több, mint egy márka, egy modern életmód, a kifinomultság, a provokáció és a humor ötvözete.

diesel 2018

A Diesel márka mindekelőtt egy férfi története: Renzo Rosso 1955-ben született Padovában, Olaszország északi részén. Saját magának kezdett ruhákat tervezni, majd 1978-ban megalapította a Diesel márkát, amely az eredetiségtől, kreativitástól és innovációtól sugárzik.

2007-ben következtek az illatok: a Diesel a klasszikus parfümkódokat modern szellemmel ötvözve páratlan, sokoldalú illatokat hoz létre, amelyek színesek, gyakran a megszokottól eltérő, valódi egyéniséggel rendelkeznek.

Fuel For Life: újra és újra az első találkozás élményét adja... Pikáns és stimuláló illat férfi és női változatban egyaránt, mely a Diesel szellemét tükröző, egyszerre retró és modern jegyekkel játszik. Vigyázat! A hihetetlenül dinamikus és hatásos elixírt csak óvatosan szabad használni!

Only The Brave: Az illat a férfiasságot teljes fényében teljesíti meg: az erőt, a bátorságot és az elszántságot. Olyan tehetséges művészek, sportolóikonok és alternatív városi mozgalmak inspirálták, amelyek nyomot hagytak a történelemben. Ennek vad, formabontó értelmezése a rendkívül népszerű Only The Brave Tattoo , amely a túlfűtötten férfias, titokzatos és magabiztos férfiaknak készült.

A Diesel 2011 szeptemberében vezette be első női illatát, a Loverdose-t. Az illat a vagány, szexi, lázadó, igazán csábító nő fegyvere: hipnotizáló fegyver minden nő számára, aki tüzes szenvedélyről álmodik, mely teljesen magával ragadja...

MÁRKÁK

Luxus Divízió

A Luxus Divízió termékei a kiemelt parfümériákban és saját márkaüzletekben kaphatóak.