L’Oréal Paris

A kiskereskedelmi egységekben értékesített szépségápolási márkák vezetőjeként, a L’Oréal Paris a leginnovatívabb termékeket teszi mindenki számára elérhetővé. Nagykövetei, ebben a legendássá vált mondatban összefoglalt bizonyos szépségideált testesítik meg: „Mert Ön megérdemli."

loreal paris 2018

A világban másodpercenként 50 eladott termékével, a L'Oréal Paris minden kontinensen széleskörben kínál férfi és női szépségápolási termékeket (smink, bőrápolás, hajápolás, hajformázás, hajfestés, illetve férfiaknak szóló kozmetikumok), melyeket kiváló kutatólaboratóriumaiban fejlesztettek ki. Olyan legendás, az egész világon sikeres termékcsaládok, mint a Color Rich ajakrúzs, a Revitalift arcrápoló, az Elnett hajlakk, a Preference hajfesték vagy a Hydra Energetic bőrápoló férfiaknak, a márka páratlan, és a szépségápolás legnevesebb szakértőitől származó szakértelmet tükrözik. A szakértők között szerepel Christophe Robin hajfestés, Stéphane Lancien és John Nollet hajápolás és hajformázás, Joëlle Ciocco bőrápolás szakértők, valamint Tom Bachik, a sztárok manikűröse és Orrea Light, színtervező.

A L'Oréal Paris a szépségről alkotott egyedülálló víziót közvetít 35 olyan nemzetközi ikonikus szépségnagyköveten keresztül, mint például Jennifer Lopez, Beyoncé Knowles, Freida Pinto, Jane Fonda, Eva Longoria, Julianne Moore, Liya Kebede, Gong Li vagy Hugh Laurie. A L’Oréal nagykövetek kivételes karrierje és karizmatikus személyisége köszön vissza az elmúlt 40 év szépségre ösztönző, egyetemes üzenetében, a „Mert Ön megérdemli" szlogenben. A L'Oréal Paris szépségnagykövetei és világhírességei évente közel 20 nemzetközi vörösszőnyegen vonulnak végig, köztük a cannes-i filmfesztiválon, amelynek immár 16 éve a L’Oréal Paris a hivatalos sminkmestere. A filmfesztivál mindig újabb és újabb lehetőség arra, hogy felhívja a figyelmet a minden fogyasztó számára elérhető termékek kiválóságára és szakértelmére.

MÁRKÁK

Közönségcikk Divízió

A Közönségcikk Divízió termékeit kiskereskedelmi csatornákon keresztül forgalmazzák.