La Roche-Posay

A világszerte mintegy 25 000 bőrgyógyász által ajánlott La Roche-Posay az érzékeny bőrűek mindennapjainak javítása érdekében, La Roche Posay városának termálforrás vizével fejleszti ki bőrápoló termékeit.

LRP 2018

Az 1897 óta közhasznú La Roche-Posay termálforrásvíz természetes antioxidáns és páratlan szelénkoncentrációjával nyugtatja és puhítja a bőrt. Klinikailag bizonyított eredményeivel, napjainkban Európa vezető bőrgyógyászati termálközpontjává vált.

A La Roche-Posay több, mint 40 éve működik együtt a bőrgyógyászokkal világszerte azért, hogy az igényeiknek és az elvárásaiknak megfelelő bőrápoló- és sminktermékeket fejlesszen ki.

A La Roche-Posay meghatározó márka a kifejezetten érzékeny bőrre kifejlesztett, minimalista összetételű termékek megalkotásában. A jótékony hatású, aktív hatóanyagokat gondosan választják ki, kiszűrve ezzel a potenciálisan irritáló összetevőket. Az összetételek ezenkívül parabénmentesek, illatanyagmentesek és hipoallergének. A La Roche-Posay termékeit bőrgyógyászok tesztelik atópiás vagy reaktív bőrűeken. Az eredményeket klinikai teszteken és vizsgálatokon keresztül mutatják be.

Az 1995-ben megalapított La Roche-Posay Alapítvány négy kontinensen több, mint 160 ösztöndíjat adományozott bőrgyógyászati kutatásokra. Ezenkívül a márka bőrgyógyászokkal együttműködve több, a bőrrák megelőzésére felhívó és felvilágosító kampányban is elkötelezetten részt vesz.

A legnépszerűbb termékcsoportjai: Lipikar (száraz bőrre), Anthélios (fényvédelem), Effaclar (problémás bőr), Tolériane (érzékeny bőr), Cicaplast.

LA ROCHE POSAY. Megváltoztatja az érzékeny bőr életét.

MÁRKÁK

Aktív Kozmetikai Divízió

Az Aktív Kozmetikai Divízió márkái világszerte az egészséggel foglalkozó értékesítő helyeken, többek között gyógyszertárakban, drogériákban és gyógyfürdőkben kaphatók.