Mit mondanak az embereink a kultúránkról

A L’Oréal kultúrája ajánlásokban

Vállalkozó


„Szerintem a sikeres karrierhez az kell a L’Oréalnál, hogy valóban vállalkozó legyél, ne pedig csak egy vezető a társaságnál. Ez nagyon különleges a L’Oréalban, mert lehetőséget ad, hogy kipróbálj új dolgokat, új elképzeléseket, hogy tényleg beleadd magadat, hogy olyan dolgokat is kipróbálj, amelyek lehet, hogy kockázatosak, de mégis kipróbálhatod őket egy biztonságos környezetben, amit általában nem tehetsz meg.”
Saskja, Németország

„Számomra a kockázatvállalás az egyik legfontosabb dolog, ami ahhoz kell, hogy a L’Oréalnál sikeres legyek. Ez egy olyan vállalat, ahol alig van határ a különböző területek között. Jóval tovább mehetsz, mint amit elvárnak tőled. Nagyon klassz, hogy saját magad hozhatsz döntéseket [és] nagy az önállóságod.”
Pedro, Brazília

Rugalmas


„Legyen szó egy termék bevezetéséről, egy portfolió szervezéséről vagy a L’Oréalnál a pályafutásodról. Szerintem, ha széles látókörű és rugalmas vagy és ezt a jó tulajdonságod megtartod, azzal sokkal többre juthatsz, bármit is csinálj.”
Camilla, Kanada

„Szerintem rendkívül fontos a L’Oréalnál, hogy rugalmas légy. Tetszik vagy sem, a helyzet bizony változik és olyan is van, hogy az utolsó pillanatban kell dönteni. Mi egy igen dinamikus piacra dolgozunk, a L’Oréal pedig egy olyan társaság, amelyik a kiválóságra törekszik.”
Chi, Kína

„A L’Oréalnál két dolog kell a sikeres karrierhez. Először is: nagyon rugalmasnak kell lenned, mert olyan szintekre és határokra fogsz elérni, amiről soha nem gondoltad volna, hogy lehetséges. Másodszor: nagyon erős tartásra van szükséged. Miért? Mert a L’Oréalnál sokszor derűsek a napok, de lehet eső is, vihar is, neked pedig rugalmasnak kell lenned, hogy olyankor felkelj, és megvívd a csatát.”
Mayana, Kenya

Szenvedélyes


„Az én véleményem szerint a L’Oréalnál a sikeres karrierhez fontos az, hogy rajongj a termékedért, a munkádért és a társaságodért. Csak akkor kérheted, hogy bízzanak az emberek a termékekben és a társaságban, ha te is bízol bennük. Minél jobban megosztod az elképzeléseidet és a célkitűzéseidet, annál könnyebb lesz elérni azokat.”
Matteo, Olaszország

„Szerintem a sikeres karrierhez az kell a L’Oréalnál, hogy rajongj azét, amit csinálsz. A L’Oréal olyan társaság, amelyik sokat kíván az embereitől. Hosszú napokat kell ledolgoznod nagy nyomás alatt. Szerintem valóban rajonganod kell a L’Oréalért, a márkákért és a termékekért, aztán a többi már nem számít, mert szereted azt, amit csinálsz és mindent beleadsz.”
Liesbeth, Hollandia

Stratégiai és gyakorlatias


„A sikerhez a L’Oréalnál jövőbelátónak és szorgalmasnak kell lenned. Mit jelent ez? Azt jelenti, hogy stratégiával kell rendelkezned és – mint egy pilótafülkéből nézve – világosan kell látnod, hogy hova akarsz eljutni a márkáddal. De ugyanakkor multifunkcionálisnak kell lenned, hogy akár ezer dolgot is meg tudj párhuzamosan csinálni és ütőképes legyél az üzletben.”
Sara, Németország

“Nekem az tetszik, hogy az évek alatt sokféle területen megmutathattam magamat, amit más vállalatoknál nem tudtam volna megtenni.”
Juana, Kanada

Emberközpontú


„Nekem az tetszik ebben a kapcsolatrendszer építésben, hogy a társaságon belül egy olyan támogatási rendszert hozol létre, amelyhez fordulhatsz, ha támogatásra, ösztönzésre vagy energiára van szükséged. Nagyon nagy része lehet abban, hogy hogyan fogsz hozzá a karriered fellendítéséhez. Fontossá válik, amikor továbbépíted a kapcsolatrendszeredet és eljutsz másokhoz, majd pedig ápolod ezeket a kapcsolatokat.”
Lauren, Egyesült Államok

Nyitott


„Ez az, amit nagyon szeretek, mert még a felső vezetéssel is nyugodtan tudsz beszélgetni a projektjeidről és a termékeidről [például] az ebédlőben. Ez valószínűleg nem megy könnyen az embereknek, mert nem mindig könnyű vagy jó érzés kötetlen környezetben beszélgetni velük. De használd csak ki, és próbáld meg.”
Nicolas, Franciaország

Koncentrált


„Ahhoz, hogy sikeres légy a L’Oréalnál, tudnod kell sorrendet felállítani és „nemet” mondani. Miért? Mert úgy gondolom, hogy a L’Oréal rugalmas szervezete és munkaköri leírása miatt fontos, hogy kiválaszd azt az egy vagy két prioritást, ami szerinted a legkiemelkedőbb, aztán minden erőfeszítésedet ezekbe a prioritásokba kell fektetned és meg kell győznöd a kollégáidat és a főnökeidet, illetve valóra is kell váltanod.”
Jacub, Cseh Köztársaság