Tanulás

Ismerje meg itt: Az embereinket ugyanolyan szenvedéllyel fejlesztjük, mint a termékeinket. Mindig a kiválóságra törekedve egy lépéssel előrébb járunk, támogatjuk a kreativitást, hogy a maga végtelen sokszínűségében tudjunk foglalkozni a szépséggel. Az üzleti kihívásokkal szembeni magabiztosság mellett ez az, amit a L'Oréal Tanulás a fejlődés érdekében csapatai ajánlani tudnak Önnek! Arra törekszünk, hogy elérhesse maximális teljesítőképességét.

MyLearning Program

MyLearning Program

A szépségtermékek világa állandóan és gyorsan fejlődik, amit a társadalmi változások mozgatnak. Azon túl, hogy ez a dinamikus környezet ösztönzi a belső előmenetelt és a hosszú távú karrierfejlesztést, mi állandó fejlődési lehetőségeket kínálunk az embereinknek.

A vezetőképzésben


Olyan munkahelyi élet áll Ön előtt, amely kihívásokból, vitákból és új helyzetekből tevődik össze. Mivel támogatja Önt a fejlődésben és abban, hogy szembenézzen az ilyen típusú helyzetekkel, a L’Oréal valódi vezetőképzőként működik. Annak érdekében, hogy kibontakoztathassa maximális teljesítőképességét, segíteni fogunk Önnek, hogy tökéletesítse vezetői tehetségét, fejlessze azon képességét, hogy multikulturális környezetben is tud dolgozni, illetve felfedezze saját vezetői és kommunikációs stílusát.

Kapcsolat a kiválósággal


A vérünkben van a kiválóság. Ezért garantáljuk a találkozást a legjobb belső és külső nemzetközi szakértőkkel, hogy megismerhesse a legújabb irányzatokat és innovációkat. Mivel mindig a kiválóságra törekszünk, üzleti iskolákkal és egyetemekkel stratégiai partnerségeket, más globális társaságokkal pedig szövetségeket hozunk létre.

Üzleti képességek fejlesztése


Minden az első üzleti kihívással kezdődik! Bárhol is legyen, bármit is csináljon, a személyre szabott, egyedi fejlődési pályának mindig hasznát fogja venni. A L’Oréal egy igazi emberi kaland is: a Rióban, Sanghajban, Dubajban, New Yorkban és Párizsban található 5 fejlesztési központunk kifejezetten az Ön fejlődését szolgálják és a saját multikulturális hálózatának kiépítését segítik elő.

Fejlődés egy ösztönző szervezetben


A tanulás egy állandó folyamat. Komolyan hiszünk abban, hogy tanulni tudunk az Ön hálózatából, a kollégáitól, a vezetőitől, a projektjeiből, az Ön új kihívásaiból. Eközben a fejlődés a L'Oréalnál azt jelenti, hogy a kreativitását mindig fejlesztenie, az ösztöneit pedig csiszolnia kell, hogy le tudja küzdeni multikulturális szépségszakmánk nehézségeit.

A tanulmányi csapatok’ küldetése pontosan az, hogy a tanuló szellemet ösztönözzék egy olyan környezet megteremtésével, ahol tiszteletben tartják a tanulási kultúrák sokszínűségét.

Különböző megoldások felfedezése


Ma már a tanulás digitális és közösségi! Virtuális tanterem, videó, podcastok, konferenciák, felkészítés, e-oktatás… Az egész világon olyan szolgáltatásokat és megoldásokat biztosítunk az alkalmazottainknak, amelyek segítségével kiépíthetik tanulmányi környezetüket. A My Learning platformon online elérhető több mint 1000 tanulmányi erőforrás segítségével megálmodhatja a saját tanulmányi útját!