Nemzetközi lehetőségek

Ismerje meg a világot: multikulturális csoportként a világra való nyitottság a L’Oréal egyik legnagyobb értéke lett. A mobilitás lényeges része vezetőink karrierjének, mert lehetőséget ad nekik, hogy új és potenciálisan az életüket is megváltoztató személyes és munkahelyi tapasztalatokban legyen részük.

International mobility

International mobility

A L’Oréal 130 országban van jelen, a sokszínűség pedig mindig is az egyik legnagyobb erősségünk volt. A csoportnál szerte a világban dolgozó férfiak és nők tehetsége és energiája igazi versenyelőnyt biztosít számunkra, ami lehetővé teszi, hogy fenntartsuk globális növekedésünket.

Nyer/nyer felfogás


Ezért ösztönözzük a mobilitást, ami tehetséges alsóbb és felsőbb vezetőinknek is segít, hogy gyorsan megszerezzék a tapasztalatot, amikor a legkülönbözőbb kultúrákkal, üzleti felfogásokkal és piaci helyzetekkel találkoznak. Alkalmazottainknak a pályájuk megfelelő szakaszában nemzetközi feladatokat kínálunk. Jelenleg a csoport nemzetközi kiküldöttjeinek 44%-a 35 éven aluli. Ez egy nyer/nyer felfogás: a vezetőink által más országokban megszerzett szakértelem hozzájárul a csoport növekedéséhez. Ami pedig a vezetőket illeti, lehetőséget biztosít, hogy szélesítsék a látókörüket, miközben megszerezik vezetői tapasztalataikat.