Karrierfejlesztés

Fejlessze a karrierjét: Mivel a szakmai karriert hosszú távra kell felépíteni, ezért a L’Oréal egy egyszerű, ám hatékony karrierfejlesztési folyamat létrehozásával segít, hogy a kezébe vehesse a karrierjét.

Career development at L’Oréal

Career development at L’Oréal

Legyen aktív részese


A változó világban szeretne gyorsan haladni, felelősséget vállalni, önálló lenni, tapasztalatot szerezni és megmutatni, hogy mit tud. A L’Oréal biztosítja a fejlődéshez szükséges erőforrásokat. Tudjuk, hogy a szakmai karriert végig kell követni és hosszú távra kell kiépíteni. Úgy gondoljuk továbbá, hogy minden alkalmazottunknak aktívan részt kell vennie a saját pályafutásában.

Világos és egyszerű eszközök


Létrehoztunk ezért egy egyszerű, ám hatékony, éves tehetségértékelésre épülő karrierfejlesztési folyamatot, amelynek segítségével felismerhetjük és fejleszthetjük a teljesítőképességet. A folyamatban mindenki szerepe világosan meghatározott, a közvetlen vezetőtől a HR-csapaton át magáig az alkalmazottig. Sőt, mi több, a folyamat olyan egyszerű eszközök alkalmazására épül, amelyek az egész csoporton belül meg vannak osztva.

Az Ön saját, egyéni fejlődése


Szerintünk a karrierfejlesztésnek nem csak egy, hanem három speciális útja is van.

  • Tapasztalat
  • Egy új kategórián vagy új márkán dolgozni, ugyanannak a területnek egy másik specialitását megtapasztalni, területet váltani, önmagunkat képezni, új elosztási csatornákkal dolgozni, a nemzetközi mobilitásnak köszönhetően egy új piacot felfedezni, keresztprojektekben részt venni, csapatokat vezetni: mindezek az élmények nagyon tanulságosak és előrevivőek.

  • Tanulás
  • Egy biztonságos környezetben új ismeretek szerzésével és a képességek gyakorlásával is haladást lehet elérni.

  • Megmutatkozás
  • Az is hozzájárul a fejlődéshez, ha különböző szinteken más kollégákkal tartja a kapcsolatot és felhasználja a tanácsukat és a tapasztalatukat. Végül pedig azt is érezheti majd, hogy a legjobb lehetőségek elemzéséhez és a céljainak és a lehetőségeinek újrafogalmazásához felkészítésre is szüksége van.