Le Défilé L’Oréal Paris - A világ első L’Oréal Paris Fashion Show-ja a Szajnán
Márkák

le defile

A L’Oréal Paris a Párizsi Divathét hivatalos partnereként szeptember 30-án sosem látott módon, rendhagyó eseménnyel ünnepli a szépséget, divatot és a diverzitást a divat fővárosában, ugyanis egyedi tervezésű vízen lebegő kifutóját hozza el a francia főváros gyönyörű folyójára, a Szajnára.

A show-n 12 párját ritkító divatház mutatja be legfrissebb kollekcióját, köztük Elie Saab, Isabel Marant, illetve Balmain. Közel 70 frizura és smink költemény tükrözi a szezon legújabb szépség trendjeit, illetve a L’Oréal Paris olyan ikonikus szépségnagykövetei is részt vesznek az eseményen, mint Doutzen Kroes, Eva Longoria és Soo Joo Park.

Pierre-Emmanuel Angeloglou, a L’Oréal Paris márka elnöke büszkén fejezte ki lelkesedését az eseménnyel kapcsolatban: „A Le Défilé L’Oréal Paris lehetőséget nyújt arra, hogy a Párizsi Divathéten mindenki számára fantasztikus élményt nyújthassunk! Örömmel várunk minden érdeklődőt a nagyközönségből, hogy együtt ünnepeljük Párizst, a szépséget, a kreativitást, a divatot és a sokszínűséget, azaz márkánk fő alkotóelemeit. Mindehhez pedig a Szajna gyönyörű látványa párosul, mint a show egyedülálló háttere. Célunk, ahogyan mindig, az, hogy mindenki számára utat mutassunk a divat- és szépségtrendek teremtésében.”

#LOREALPFW
@lorealmakeup @lorealhair @lorealskin