Liliane Bettencourt-ra emlékezünk
A Csoport

lb

Liliane Bettencourt igazán remek hölgy volt, akit soha nem feledünk.

Azok, akik ismerték, mindig kivételes nőként fognak emlékezni rá.

Mrs. Liliane Bettencourt mindig is vállalkozó szellemű volt, ösztönös kíváncsiság és bátorság jellemezte az új ötletek iránt.

Évtizedekig megőrizte és közvetítette a L’Oréalt alapító édesapja, Eugène Schueller szellemiségét. Akárcsak a kiválóságra és a magas színvonalra való törekvést és a Ház férfi- és nőtagjainak mély tiszteletét.

Tanácsaival és kedves figyelmességével mindig arra biztatott bennünket, hogy merjünk, vállaljunk kockázatot, és menjünk még tovább. Hogy megvalósítsuk célunkat, hogy a L’Oréalt globális bajnokká tegyük.

Velünk volt a csodálatos kaland minden lépésénél.

Ezért mélyen hálával tartozunk.

Édesapja 1957-es halála óta Mrs. Liliane Bettencourt újra és újra megmutatta megingathatatlan  elköteleződését és támogatását a L’Oréal iránt.

Biztosította a részvényesek stabilitását, ami folyamatosságot, stabilitást adott a L’Oréalnak, és lehetővé tette a hatalmas változást. Ez ritka adottság, pótolhatatlan egy olyan vállalat számára, mint a miénk, amely hosszú távra tervezi stratégiáját.

Minden pillanatban megmutatta mély kötődését a L’Oréalhoz, és mindig biztosította a fennmaradását.

A L’Oréal munkatársai nevében, szeretném kifejezni legőszintébb részvétemet és együttérző gondolataimat ezekben a szomorú pillanatokban.

Jean-Paul Agon