A L’Oréal megkapta az első Átláthatósági Nagydíjat az Etikai Kódexéért

atlathatosagi nagydij

Az Átláthatósági Nagydíj (Transparency Grand Prix) 8. díjátadó ünnepségén a L’Oréal megkapta az átláthatóságért járó díjat Etikai Kódexéért. Ez az első alkalom, hogy ezt a díjat átadták.

Xavier Fontanet (a L’Oréal igazgatótanács tagja) és Emmanuel Lulin (a L’Oréal Elnök-helyettese és Etikai Főigazgatója) vették át a díjat a L’Oréal nevében. Az Átláthatóság Nagydíjat Átláthatóság tanulmány eredményeit követően adják át, amelyet a francia SBF 120 vállalat nyilvános pénzügyi dokumentációja alapján végeznek minden évben.

„Büszkék vagyunk rá, hogy az Átláthatóság Nagydíjának független tudományos tanácsa a mi Etikai kódexünket választotta, hogy felavassa ezt az új díjat. A L’Oréal és minden munkavállalója megtisztelve érezheti magát, hogy ez az alapdokumentum, amely nélkülözhetetlen Csoportunk számára, ennyire elismert.” - Jean-Paul Agon, a L’Oréal elnök-vezérigazgatója

„A vállalati kommunikáció jövője az integrált pénzügyi, külső-pénzügyi és etikai információn fog múlni. A vonatkozó szabályzat alapján ezeknek az információknak pedagógiainak és átláthatónak kell lenniük. Az Etikai kódex minősége és egyértelműsége úttörővé és vezetővé teszi a L’Oréalt ezen a területen.” - Laurent Rouyrès, a Labrador elnöke, az Átláthatóság Nagydíjának szervezője.

Több információ a L’Oréal Etikai Kódexéről itt: http://www.loreal.com/group/governance/acting-ethically/code-of-ethics–a-guide-for-action

Több információ az Átláthatóság Nagydíjáról itt: www.grandsprixtransparence.com