Mi lenne, ha segíthetnél egy érzékeny bőrű gyermeknek?
Márkák

A La Roche-Posay egyedülálló kezdeményezést indított; Oszd meg, segítünk!

LRP You Share We Care HU

A La Roche-Posay márka szívében van az érzékeny bőrűek életének megváltoztatása. Az „Oszd meg, segítünk!” projekt lehetőséget ad a fogyasztóinknak arra, hogy csatlakozzanak és segítsenek megváltoztatni az érzékeny bőrűek életét.

Az „Oszd meg, segítünk” kampány arra kéri a fogyasztókat, hogy osszák meg szelfijeiket és tapasztalataikat kedvenc La Roche-Posay termékükről a felületünkön: minden 50. feltöltött szelfi után egy atópiás ekcémától szenvedő gyereknek egy évre elegendő Lipikar Baume AP+ dermokozmetikai termékkel segítünk. A Vidám Zsiráf Klub együttműködésével kerülnek kiválasztásra az atópiával élő gyerekek Magyarországon.

Nagyon fontos, hogy minden La Roche-Posay támogatót bevonjunk az Oszd meg, segítünk! projektbe, a bőrgyógyászoktól a gyógyszerészeken, újságírókon, bloggereken át a fogyasztókig. A kezdeményezés pozitív fogadtatásra lelt a bőrgyógyászok, gyógyszerészek és a La Roche-Posay digitális közössége között. A projekt a sajtóban is megjelent. Minden szelfi számít, Magyarországon már 3 gyermeknek tudtunk segíteni.