A L’Oréal bekerült a világ 10 legvonzóbb vállalata közé
A Csoport

A L'Oréal a top 10 legvonzóbb munkáltató között

universum

Clichy, 2016. július 1. – Közgazdász hallgatók a világ minden tájáról a 2015-ös 11. hely után idén a 9. helyre tették a L’Oréalt az Universum “Legnépszerűbb munkáltatók” listáján. A mérnökhallgatók körében a L’Oréal a 2015-ös 17. helyről a 16. helyre lépett elő. Az idei év eredményei jól mutatják a L’Oréal megnövekedett vonzóerejét a diákok körében világszerte.

A világ 12 legnagyobb gazdasági területén belül több mint 267.000 közgazdász- és mérnökhallgató rangsorolta az általa legszimpatikusabb munkaadónak tartott vállalatokat.  A 2015 szeptember és 2016 április között begyűjtött adatok azt mutatják, hogy elsősorban milyen karrierutat képzelnek el maguknak és hogy milyen tényezőket tartanak a legfontosabbnak az álláskeresés során.

A L’Oréalt, amelyhez éves szinten 1,3 millió állásjelentkezés érkezik, a résztvevők olyan munkaadóként emelték ki, amely a kezdetektől sok önállóságot biztosít, felelősséggel ruház fel és változatos karrierutakat kínál.

“Megtisztelő és hálásak vagyunk a diákoknak, akik a világ 10 legvonzóbb munkáltatója közé választottak minket, hiszen a gazdasági, mérnöki és tudományos területek mindegyikén határtalan lehetőséget kínálunk. Igazi inkubátorként szeretnénk működni a tehetségek, jövőbeli vezetők számára, mindig innovatív és személyreszabott tapasztalatot nyújtva munkavállalóinknak” – mondta Jean-Claude Le Grand, a L’Oréal diverzitásért és tehetségfejlesztésért felelős igazgatója.

Az Universum “A világ legvonzóbb vállalatai” listájáról

A WMAE értékelések az Universum Tehetség Kérdőívek eredményei alapján állnak össze, amelyeket Ausztráliában, Brazíliában, Kanadában, Kínában, Franciaországban, Németországban, Indiában, Japánban, Oroszországban, az Egyesült Királyságban és az USA-ban végeztek. Ezek a piacok a világgazdaság 70%-át teszik ki. Az adatgyűjtés időszaka 2015 szeptemberétől 2016 áprilisáig tartott. Több információ itt: http://bit.ly/WMAE2016

www.universumglobal.com