Citizen Day 2016 - A L'Oréal önkéntes programja

Idén hetedik alkalommal vettek részt a L'Oréal Magyarország munkavállalói a Csoport nemzetközi önkéntes napján, a Citizen Day-en.


Citizen Day 2016

A L’Oréal idén hetedszer ösztönözte munkavállalóit a helyi közösségek segítésére.

2016-ban 7. alkalommal került megszervezésre a L’Oréal Csoport nemzetközi kezdeményezése, a Citizen Day, amelyen a magyar leányvállalat is a kezdetek óta minden évben részt vesz. Az önkéntes program során a L’Oréal munkavállalói egy munkanapot a helyi hátrányos helyzetű közösségek segítésére fordítanak.

Egy kivételes nap a szolidaritásért

2015-ben 62 leányvállalat több mint 25000 munkavállalója vett részt a jótékonysági akciókban; ez a szám pedig évről évre nő.

Magyarországon 2016-ban a Pest Megyei Gyermek és Ifjúsági Alapítvánnyal együttműködve, a L’Oréal önkéntesei a Kismarosi gyermektábor kertjének felújításán dolgoztak, amelyet éves szinten több mint 250 hátrányos helyzetű gyermek használ. Eközben a többi önkéntes közel 40 hátrányos helyzetű, a Pilisi Gyermekotthonból érkező gyermek napját tette szebbé egy tanulságos és játékos kirándulás keretein belül a mesés szentendrei Skanzenben.

A digitális jelenlét újabb mozgatórugója

A hetedik önkéntes nap nagy újdonsága a L’Oréal Citizen Day okostelefon alkalmazás. Az exkluzívan csak L’Oréal munkavállalók számára elérhető alkalmazás lehetőséget ad arra, hogy fotókon keresztül kifejezhessék kreativitásukat és megoszthassák élményeiket egymással.

Ezen kívül a L’Oréal Citizen Day hivatalos Instagram fiókját is létrehoztuk @lorealcitizenday néven, ahol mindenki számára hozzáférhetőek a 69 leányvállalat Citizen Day-en készült fotói. A munkavállalók által spontán létrehozott #citizenday nemzetközi hashtag pedig lehetővé tette, hogy mindenki megoszthassa élményeit a világgal.