Elsők között írtuk alá a sokszínűségi egyezményt

Diversity Charter 2 large

Támogatjuk a munkahelyi esélyegyenlőséget

Büszkék vagyunk rá, hogy 2015. május 29-én a L'Oréal Magyarország elsők között csatlakozott a kezdeményezéshez, olyan más szervezetek mellett, mint a Henkel, a K&H Bank, a Gábor Dénes Főiskola, a Magyar Posta, a Sanofi, a Provident, a Design Terminál, a McDonald's és még sokan mások. Vállalatunk egyik alapvető értékeként tartja számon a munkahelyi esélyegyenlőség megteremtését; élen járunk a nemek közti egyenlőség megvalósításában, támogatjuk a kismamákat és törekszünk a sokszínűségre.

Az mtd Tanácsadói Közösség a KÖVET Egyesület együttműködésével a IV. Esélyegyenlőségi Konferencia keretében indította el a Sokszínűségi Egyezményt. A kezdeményezéshez előzetesen 40 szervezet jelezte csatlakozásai szándékát, közülük 31 személyes aláírásával is megpecsételte az egyezményt. A L'Oréalt Morvay Ágnes HR-menedzser képviselte a rendezvényen.

A Diversity Charter 2004-ben indult útjára Franciaországban, az Európai Unió első diszkrimináció-ellenes és esélyegyenlőséget népszerűsítő dokumentumaként. Az aláírással vállalt elköteleződés a gyakorlatban azt jelenti, hogy a vállalat vezetése egy tudatosan kialakított stratégia segítségével igyekszik leküzdeni a hátrányos helyzetből fakadó nehézségeket.